Došla je kao zamjena i odmah je momcima stavila do znanja kakva je

Aleksandrija Alen (25), bivša profesorka srednje škole “Rojal Spring” u Džordžtaunu, američka država Kentaki, uhapšena je zbog optužbi da je silovala jednog petnaestogodišnjaka.

Da je Aleksandrija učinila nešto užasno njenom sinu prijavila je majka momka nakon što je u njegovom telefonu našla njene golišave fotografije.

Lezi preko mene ili NEĆEŠ proći GODINU! Profesorka uhapšena zbog ucjene, tjerala đaka na vođenje ljubavi
Aleksandrija je odmah po dolasku u školu u januaru 2020. godine privukla veliku pažnju svih, kako učenika tako i nekih profesora. Jedan od đaka koji je rješio da ostane anoniman izjavio je za TV stanicu LEX 18 da se uopšte nije radilo o silovanju jer su svi oni maštali da imaju seks sa Aleksandrijom.
“Zar ne vidite kako izgleda ta profesorka? Nema šanse da je bilo silovanje”, rekao je jedan od momaka policiji.

Aleksandrija se sa žrtvom upoznala dok je bila dežurna u školi. Posle nekoliko zanimljivih razgovora, đak joj je dodjeljen za dopunsku nastavu. Kako je znala da je u školi samo kao zamjena na godinu dana, Aleksandrija se ponašala dosta opušteno.

Pred policijom je rekla da je momak htio seks s njom i da mu ona bude prva.

“Na dopunskim časovima mi je tražio da ga dodirujem i dva puta sam mu sela u krilo. Doživio je potpunu ekstazu. Seks je bio obostran, nije bilo silovanja”, rekla je profesorka dodavši da su posle ljubav vodili više od 15 puta – ponekad u školi, ponekad u njenom autu.

“Nema govora da je bilo silovanje. Pa, zašto bi mi tražio još da to radimo da sam ga silovala”, pitala je Aleksandrija sudiju putem onlajn suđenja.

Majka učenika rekla je za LEX 18 da je zgrožena zamjenom u školi.

“Ta žena nikada više ne bi trebalo da radi ovaj posao. Iskoristila je mog sina za svoje prljave ideje”, poručila je žena.

Aleksandrija Alen puštena je na slobodu uz kauciju od 2.500 dolara uz obavezu da se ovog meseca vrati u sud na nastavak procesa.